Serviciu oferite de echipa
Logo CargoTrack detasari soferi

Declarație IMI – 4 sfaturi pentru alegerea serviciului?

Dacă ești în căutarea unui serviciu de generare pentru declarație IMI, probabil că te-ai întrebat care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în alegerea unui astfel de serviciu.

Este important să te informezi corect atunci când alegi o firmă să îți realizeze declarația IMI, pentru că acest document este foarte des controlat, iar lipsa declarației sau incorectitudinea acesteia îți va aduce amenzi de la sute și până la 2000 – 3000 EUR.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva aspecte de luat în considerare înainte de a alege un serviciu de generare pentru declarație IMI.

Declarație IMI

1.Verifică experiența și reputația companiei

Un aspect important este experiența și reputația companiei care oferă serviciul.

Verifică de cât timp se ocupă cu astfel de servicii și care este siguranța pe care ți-o pot oferi. În același timp, este foarte important să cauți recenzii și păreri ale clienților pe Google, Facebook, LinkedIn sau alte rețele de socializare pe care găsești firma respectivă.

Părerile transportatorilor care au beneficiat de serviciile unei firme sunt printre cele mai importante.

2. Asigură-te că serviciul pentru declarație IMI oferă suport tehnic

Atunci când alegi un serviciu de generare pentru declarația IMI, asigură-te că acesta oferă suport tehnic. Poți verifica acest aspect prin citirea detaliilor oferite pe site-ul companiei sau prin contactarea serviciului pentru a vedea cât de prompt și de profesionist este suportul tehnic oferit.

Este important ca informațiile care ți se oferă să fie bine explicate și să poți înțelege în mod real toate aspectele legislative de care trebuie să ții cont.

Consultanții profesioniști sunt cei care îți vor explica prompt și clar ce reglementări legislative sunt în vigoare.

3. Verifică dacă firma oferă beneficii extra în pachetul pentru declarație IMI

Este important să ai în vedere toate problemele care pot apărea în cazul controalelor sau a unor neregularități legislative.

În acest sens, este important să știi ce alte beneficii îți poate oferi firma în contul pachetului pe care tu îl plătești.

Spre exemplu, în cazul CargoTrack, oferim reprezentanță legală din partea Casei de Avocatură în fața organelor de control din orice țară a UE în care realizezi activitatea profesională. În acest sens, vei primi tot sprijinul necesare gestionării oricărei probleme apărute.

4. Verifică costul și procesul de plată

Nu în ultimul rând, verifică costul serviciului și procesul de plată pentru declarație IMI. Asigură-te că prețul afișat este unul transparent și că nu există costuri ascunse.

De asemenea, verifică atent tot ceea ce conține pachetul pentru declarație IMI și oferta firmei, pentru a fi sigur de serviciile pe care le achiți.

Alegerea unui serviciu de generare a declarației IMI poate fi ușoară dacă ții cont de aceste aspecte importante. Asigură-te că verifici toate aceste elemente când achiziționezi un astfel de serviciu.

declaratia IMI

Soluția CargoTrack pentru a genera declarația IMI

Pentru a completa o declarație IMI în mod corespunzător, este necesar să verifici constant corectitudinea datelor și valabilitatea acestora, precum și să gestionezi eventualele controale. Însă, aceasta poate fi o sarcină complexă și consumatoare de timp.

În acest sens, CargoTrack îți poate oferi servicii complete pentru generarea declarațiilor IMI pentru șoferii tăi, astfel încât să te poți concentra pe alte aspecte importante ale afacerii tale. În plus, beneficiezi de consultanță gratuită și de un reprezentant legal care să îți ofere sprijin și suport în cazul controalelor.

Completarea declarațiilor necesare nu trebuie să mai fie o sursă de stres pentru tine. CargoTrack îți pune la dispoziție soluții eficiente pentru întocmirea declarațiilor, astfel încât să nu mai fie necesar să te îngrijorezi în legătură cu acest aspect al afacerii tale.

Echipa noastră are expertiza și experiența necesare pentru a se ocupa de documentele necesare pentru șoferii tăi. De ce să nu profiți de aceste avantaje și să ne lași să te ajutăm în acest sens.

Contactează-ne acum și lasă-ne să ne ocupăm de actele necesare pentru șoferii tăi!

5/5 - (2 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

detasare soferi Italia

Detașare șoferi Italia – noi reglementări

Directiva europeană (UE) 2020/1057 stabilește reglementările aferente detașărilor șoferilor în domeniul transportului. Din această lună, toate companiile de transport care detașează șoferii în Italia, vor

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Detașare Șoferi
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?