Serviciu oferite de echipa
Logo CargoTrack detasari soferi

Termeni și condiții

Website-ul www.detașareșoferi.ro (deținut de CargoTrack) este în propietatea Cargo Track Solutions S.R.L.

Termenii de utilizare ai platformei de detașareșoferi.ro (deținută de CargoTrack) (denumiți în continuare „Termeni”), asa cum sunt prezentați în prezentul document sunt și vor fi guvernați în conformitate cu legea română.

Serviciile de detașare sunt furnizate de Cargo Track Solutions S.R.L., str. Str. Constantin Brailoiu nr.10, Oradea, Bihor. E-mail: office@cargotrack.ro, www.detasaresoferi.ro, J05/1747/2012 , cod fiscal RO30769457 și se adresează persoanelor juridice (denumit în continuare „Clienți”).

Prin utilizarea sau accesarea website-ului detasaresoferi.ro puse la dispozitie de catre Cargo Track Solutions S.R.L., sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Cargo Track Solutions S.R.L. deține drepturile de proprietate, inclusiv drepturi de proprietate intelectuală cu privire la conținutul site-ului (ex: text, imagini, logo) dar si dreptul asupra functionalitatilor puse la dispozitie prin website, aplicatie mobila sau orice alt mijloc.

Drepturile de autor sunt protejate prin legislație specifică (existând repercusiuni de natură civila/penala), astfel că reproducerea (sau orice operațiune de prelucrare) oricărui tip de conținut prezent în website-ul nostru necesită consimțământul nostru scris.

1. Disclaimer (Limitarea răspunderii)

Nu oferim nicio garantie ca accesul la site-ul, platforma sau aplicatia mobila vor fi cursive si fara intreruperi.

Detasaresoferi.ro nu este responsabil pentru urmatoarele

  • Orice dauna sau pierdere directa sau indirecta incluzand, dar fara a se limita la castiguri nerealizate, pierderi de profit si/sau nefructificarea unor oportunitati de afaceri suferite ca urmare a nefunctionalitatii platfromei detasaresoferi.ro.
  • Pierdere sau corupere a datelor din continutul siteului si/sau platformei, atata vreme cat aceasta nu este cauzata de noi sau nu este in controlul nostru 
2. Continut

Utilizatorul este unicul responsabil pentru continutul publicat pe website-ul detasaresoferi.ro:

  • Este interzisa publicarea informatiilor cu caracter pornografic sau violent;
  • Este interzisa publicarea informatiilor cu caracter obscen;
  • Este interzisa publicarea informatiilor care constituie o incalcare a legii;
  • Este interzisa publicarea informatiilor care incurajeaza sau prezinta droguri, arme sau cruzime;
  • Este interzisa publicarea informatiilor care promoveaza homofobia, rasismul sau sunt defaimatoare;

 

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Detașare Șoferi
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?